Ehm … rare titel kan je denken, maar het is echt waar!

Ik heb jarenlang koeien gemagnetiseerd.

Zo kwam ik op vele boerenerven en eindigde ik met de boer op kerkhoven om het graf van een overleden zus op te zoeken.

Hoe deed je dat dan?

De koeien van deze boer waren erg onrustig in de stal tijdens het melken. Koeien zijn erg gevoelige beesten en reageren op van alles. Zo was alle elektriciteit al gecontroleerd op mogelijke lekkages en lag er een buis achter op het erf begraven die de energie op de boerderij zou neutraliseren. Toch bleven de koeien onrustig en werd ik gebeld of ik kon komen voelen.

Ik ging in mijn eentje in de stal zitten midden tussen de koeien en wachtte op de informatie er binnenkwam. Nadat ik ook op een paar koeien mijn handen had gelegd was de boodschap voor mij helder. Er zat heel veel verdriet bij de boer. Ik vertelde het hem en kon hem zelfs omschrijven hoe de persoon eruit zag waar hij zo verdrietig om was. Het bleek zijn zus te zijn die een jaar daarvoor was overleden.

Ik reed met ze mee naar het kerkhof en daar kwam al een gedeelte van het verdriet eruit. Het had even wat tijd nodig voor de totale verwerking, maar daarna waren de koeien veel rustiger en konden ze gewoon weer gemolken worden.

Ik kijk met zoveel liefde en plezier terug op deze tijd en voel me dankbaar dat ik d.m.v. magnetiseren zoveel heb kunnen betekenen voor anderen en heel af en toe verlang ik naar de geur van de stal!

Hoe kan je dieren magnetiseren

Dieren magnetiseren werkt precies net zo als het magnetiseren van mensen. Door middel van je handen op een dier te leggen maak je verbinding met de energie van dat dier en dus zoals hierboven geschreven staat met de energie van de collectieve ziel. Op die manier krijg je informatie binnen die relevant is voor jou tijdens het magnetiseren of juist om door te geven aan het baasje.

Je handen kunnen ook fungeren als een soort magneet waarmee je werkt in het energetisch systeem of energieveld van de ander om energetisch stof weg te halen.  

Simpel en snel leren magnetiseren doe je zo:

Wil jij ook leren magnetiseren? In deze blog en video leg ik je precies uit hoe je jezelf kunt leren magnetiseren.


Categorie├źn: Spirituele blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *