Misschien is het al eens tegen je gezegd. “Je hebt warmen handen!”

Vaak is dit een teken dat de energie in jouw handen goed stroomt en je dus op een makkelijke manier kunt helen met energie.

Ieder mens bezit deze kracht, maar het is afhankelijk van hoe schoon jouw energetisch systeem is hoe waarneembaar het is. Hoe schoner, hoe krachtiger jouw energie werkt en hoe beter het waar te nemen is.

Werken met energie met je handen word ook wel reiki of magnetiseren genoemd.


Magnetiseren doen we van nature

Magnetiseren is in feite heel eenvoudig. Het is een kwestie van je handen op het lichaam leggen van een ander persoon. We doen het allemaal al bij onszelf. Wie kent er niet het fenomeen van je hand op een zere plek leggen. Bijvoorbeeld als je je hoofd stoot of wanneer je valt. Dit kan bij jezelf zijn, maar ook bij een ander zoals bijvoorbeeld een moeder doet bij haar kinderen. We weten ook allemaal de rust die het brengt als iemand zijn of haar arm om je heen slaat als je verdrietig bent. Dit wordt ook wel magnetiseren genezen genoemd. De troostende persoon maakt gebruik van zijn of haar energie om je pijn te verminderen of om je gerust te stellen.

Hoe werkt magnetiseren

Magnetiseren is een verlengde van je onderbewuste, van je ziel. Je ziel, die bestaat uit energie, is verbonden met alle andere zielen die er bestaan. Zo creëren we met elkaar een collectieve ziel. Die collectieve ziel noem ik ook wel de Bron. Deze Bron kent altijd de waarheid. Door in verbinding te komen met die collectieve ziel via je energie kun je dus ook bij alle antwoorden komen.

Door middel van je handen op een persoon te leggen maak je verbinding met de energie van die persoon en dus zoals hierboven geschreven staat met de energie van de collectieve ziel. Op die manier krijg je informatie binnen die relevant is voor jou tijdens het magnetiseren of juist om door te geven aan de persoon die jij magnetiseert.

Je handen kunnen ook fungeren als een soort magneet waarmee je werkt in het energetisch systeem of energieveld van de ander om energetisch stof weg te halen.

Mocht jij van nature al warme handen hebben, maar wil je leren hoe je die energie kunt sturen en er blokkades mee kunt oplossen? Of energetisch stof mee weg kunt halen zodat mensen zich weer lichter, fitter en gezonder gaan voelen?

Bekijk dan onze cursus magnetiseren of word een member en krijg toegang tot al onze spirituele cursussen!

Categorieën: Spirituele blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *