De universele energie of de universele ziel kan je je voorstellen als een grote wolk. Uit die wolk hangt in elke mens een druppeltje ziel. Zo zijn we allemaal verbonden met de universele ziel.

De mayas begroeten elkaar altijd met: In lak’ech ala k’in. Daarmee zeiden ze: Ik ben een andere jou of “Ik ben jou, en jij bent mij.”

Ze erkenden daarmee de universele ziel. Het feit dat we allemaal op een dieper niveau met elkaar verbonden zijn.

Wanneer je erkent dat de ander jou is kan het zijn dat je levenshouding veranderd. Dat wat je in de ander ervaart als weerstand is dus eigenlijk een spiegel voor jezelf.

De universele bron

Deze universele ziel geeft ons een bron van kennis en heling. Wanneer je verbinding kan maken met deze bron maak je verbinding met je hoger bewustzijn. Vanuit deze bron kan je werken met energie en toegang krijgen tot kennis die je niet met je fysieke vermogens kunt verkrijgen.

Transformeren

Doordat we allemaal als mens ons pad afleggen, onze ontwikkelingen hebben en daarmee ons bewustzijn vergroten heeft dat effect op de universele energie. Elke keer als iemand een ‘les leert’ transformeert dat door in de universele energie oftewel de universele ziel.

Het is dus de bedoeling dat we hier op aarde ontdekken wie we in diepste wezen zijn. Wij zijn de universele bron. Wij zijn ons hogere zelf.

Wil jij aan de slag met je spirituele ontwikkeling? Word dan een member en begin met het opruimen van je energetisch systeem!

Ontdek hier wat het membership inhoud

Categorie├źn: Spirituele blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *