Spiritueel groeien

Hi, mijn naam is Jolanda

 

‘Al 10 jaar lang begeleid ik mensen die op een keerpunt in hun leven staan. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen spirituele kracht in zich heeft en dat het de bedoeling is om vanuit die kracht te leven. 

Spiritualiteit is niet zo zweverig als mensen vaak denken, het is juist heel aards en dichtbij. 

Mijn missie is om jou te helpen inzien dat jij je eigen Guru bent. Want alle kennis zit allang in jou! 

Over Jolanda

Toen ik in 2009 begon als spiritueel coach hielp ik mensen voornamelijk via eenmalige consulten inzicht te krijgen in het ‘niet goed genoeg’ voelen. Ik deed dit aan de hand van mijn paranormale gaven, kaarten leggen, magnetiseren, regressietherapie, mediumschap, foto’s lezen en automatisch schrift.

Gaandeweg die reis besloot ik dat ik mensen wil helpen hun paranormale gaven te ontwikkelen omdat ze daardoor de vrijheid in zichzelf gaan ervaren die zo hard nodig is in deze wereld!

Mijn missie is om mensen te helpen inzien dat ze hun eigen Guru zijn.

Want alle kennis is al lang in jou aanwezig. 

Ik word zo blij wanneer ik mensen hierbij kan begeleiden. Ik weet hoe gelukkig ik ben, en ik gun dat alle mensen om mij heen!

Mijn leven is te gek!

Sinds ik mijn eigenwaarde en mijn spiritualiteit heb geboost naar een niveau waar je U tegen zegt ben ik de Guru die ik al jaren in mij voelde maar waar ik steeds net niet bij kon komen. Ik ben de TRIP Academy begonnen zodat ik anderen kan helpen ook die Guru te vinden in zichzelf.

Ik geniet ten volle van het leven via mijn paranormale gaven. En geloof me, dat geeft een heel lekker extra sausje aan het geheel.  Ik leef zoals ik dat wil. Ik brei sokken omdat ik daar blij van word. Ik draag mijn (te) gekke kuif met trots omdat ik me dat mooi vind staan. Ik kies voor kleding die vaak net even anders is omdat ik me daar happy in voel.

In de wereld van spiritualiteit slaan er zovelen de plank volledig mis. 

Ieder mens heeft namelijk paranormale gaven. Ook als je dat niet wilt 😉

Het is juist de bedoeling dat we vanuit die gaven leven. Wat je daarvoor te doen hebt is op zoektocht gaan in jezelf! Want daar ligt alle kennis al op je te wachten. Die vind je niet persé in boekjes en al helemaal niet in de uitleg of manier van een ander!

En nee … dat is vooral niet zweverig. Dat is hard werken en bereid zijn om jezelf binnenstebuiten te keren en die Guru aan te durven kijken.

Verantwoording nemen voor alles wat er op dit moment in het leven is en de verantwoording nemen om te kiezen voor jouw spiritualiteit. 

Dat is wat ik heb gedaan! 

Dat is wat werkt!

Dat is wat jou in verbinding gaat brengen met die wijze Guru die je bent ♥ 

Dingen die je echte even moet weten over mij!

Ik kan sokken breien. Mijn oma was altijd aan het breien.Ik kon zo genieten van het tikken van de pennen tegen elkaar, het had iets heel gezelligs!  Op het moment dat ze overleed besefte ik mij ineens dat ze me dat niet meer kon leren. Als eerbetoon aan haar heb ik het mezelf aangeleerd en tik ik er in de avond regelmatig op los!Met mijn beste vriendin drink ik altijd Hugo ( jup, dat uber zoete goedkope drankje van de Aldi) Toen wij onze vriendschap wilden verzegelen hebben wij samen in het Tamil een tattoo laten zetten met de tekst : Hugo van de Aldi. Bijna niemand kan Tamil lezen, dus het lijkt op een te toffe magische vriendschaps quote ♥


Ik ben geboren in 1979 en groeide op tussen de boeren, koeien en groene grazige weiden. Ik wilde als kind dominee worden omdat die toga’s zo mooi en zacht eruit vond zien ( Ik ben overigens als Guru een eind gekomen vind ik zelf) 

Ik verhuisde later naar Steenwijk, waar ik nog steeds woon in het huis waar mijn kinderen geboren zijn. Mijn man is chauffeur en is de hele week van huis. Mijn kinderen wonen de ene week bij mij en de andere week bij hun vader. Technisch gezien ben ik dus om de week een soort van single. En ja, dat bevalt mij prima!

Private facts

Partner: Mijn mooie stoere man, die altijd voor me klaarstaat. Al mijn gewauwel met veel geduld aanhoort, en altijd de lekkerste koffie voor me haalt. Love you ♥

Kids: Mijn twee heerlijke kinderen houden mij ‘lekker up to date’ met betrekking tot wat er nu allemaal speelt in de jongere generatie. Ik leer en hou zoveel van hen.

Huisdieren: Wij hebben een Engelse Stafford en een kat die ooit een zwerfkat was.

Best friend: Mijn beste, mijn liefste, leukste, grappigste, zorgzaamste, kritische, humoristische steun en toeverlaat. Zonder jou zou ik niet zijn waar ik nu ben. 

Jolanda Pouwels

Tools waar ik mee werk