Een geest is niets anders dan de energie van overleden mensen. Voordat die energie weer teruggaat naar de universele energie blijft het nog een tijdje ‘zweven’. Wanneer iemand nog niet zo lang is overleden kan je dus makkelijker contact maken met die energie dan wanneer iemand al 30 jaar overleden is. Geesten zien is dus niet gek, het is heel normaal, want de energie van een geest is nog aanwezig.

Wanneer iemand nog maar net overleden is zijn de emoties vaak nog veel beter te voelen en is die persoon ook nog in staat om met je t communiceren. hoe langer iemand overleden is, hoe m meer dat naar de achtergrond raakt.

Je kunt een geest op verschillende manieren zien. Je kunt de geest zien als de persoon die hij of zij was op aarde. Dus een letterlijke waarnemen van hoe die persoon eruit zag.

Het is ook mogelijk om een witte schim waar te nemen of een bolletje compactere energie..

Hoe jij een geest waarneemt zegt niets over hoe een ander persoon een geest ziet. Het is niet meer of minder, het is gewoon anders.

Wanneer je een geest ziet hoef je niet te schrikken. Bedenk je altijd dat jij de baas bent over jouw huis. Jij bepaalt wie daar binnenkomt. Ook als dit over geesten gaat.

Je kunt de geest gewoon vragen of vertellen weg te gaan, als jij het niet prettig vindt als hij of zij er is. Wanneer jij je veilig genoeg voelt kan je ook proberen te communiceren met de overleden spirit. Misschien is het familie van je, of een vriend of een vriendin.

Wanneer het een volkomen onbekende is, dan kan je vragen waarom hij of zijn jou bezoekt.

Als je heel graag geesten wilt zien, maar ze niet ziet, kan het zijn dat je het te graag wilt en het dus probeert te forceren. Een andere optie is dat je het wel ziet, maar niet op de manier die jij verwacht, waardoor je het alsnog niet ziet.

Door je energetisch systeem goed op te schonen is de kans dat je geesten kan zien of waarnemen veel groter. Energetisch stof op de lijn kan zorgen voor veel ruis op je spirituele verbinding.

Begin dus altijd met het opschonen van je energetisch systeem als je contact wilt maken met gene zijde, en zorg er ook voor dat je dat onderhoud.

Je kunt dit doen door de energieboost met regelmaat uit te voeren.

Categorieën: Spirituele blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *