Magnetiseren is werken met universele energie

Als je jouw energie goed op peil hebt dan kan je met gemak anderen helpen door te werken via jouw energie. Dit wordt ook wel magnetiseren of Reiki genoemd.

Voor mij is het één pot nat, voor anderen niet.

Ik houd het voor mezelf altijd bij het woord magnetiseren.

Waarom? Het legt zo mooi uit wat er werkelijk gebeurd. Door middel van het werken met universele energie in het systeem van een ander trek je energetisch stof aan of stoot je energetische blokkades af.

Zeg maar net als met een magneet en de 2 polen.

We magnetiseren van nature allemaal!

Om te kunnen magnetiseren moet je wel wat weten, al doen we het van nature allemaal al!

Bedenk je maar eens wat je doet als je je heel hard stoot. Je wrijft over de pijnlijke plek. Of als je partner hoofdpijn heeft, dan leg je je hand op het hoofd om de pijn wat te verlichten. Maar ook een arm om iemand heen slaan die verdrietig is, is een vorm van magnetiseren.

Hoe werkt magnetiseren?

Werken met energie is een verlengde van je onderbewuste, van je ziel. Je ziel, die bestaat uit energie, is verbonden met alle andere zielen die er bestaan. Zo creëren we met elkaar een collectieve ziel. Die collectieve ziel noem ik ook wel de Bron. Deze Bron kent altijd de waarheid. Door in verbinding te komen met die collectieve ziel via je energie kun je dus ook bij alle antwoorden komen. 

Werken met energie

Door middel van je handen op een persoon te leggen maak je verbinding met de energie van die persoon en dus zoals hierboven geschreven staat met de energie van de collectieve ziel. Op die manier krijg je informatie binnen die relevant is voor jou tijdens het magnetiseren of juist om door te geven aan de persoon die jij magnetiseert.

Je handen kunnen ook fungeren als een soort magneet waarmee je werkt in het energetisch systeem of energieveld van de ander om energetisch stof weg te halen.  

Simpel en snel leren magnetiseren doe je zo:


Categorieën: Spirituele blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *