Weten dat iemand verdrietig is …

Weten dat iemand verdrietig is, terwijl die persoon aangeeft dat er niets aan de hand is wanneer je er naar vraagt.
Dat je steeds hoofdpijn voelt, altijd op het moment dat je juist aan die ene persoon denkt.
Voelen dat iets niet goed af gaat lopen, terwijl het pas morgen plaats gaat vinden.
Energieën/spirits/geesten (hoe je het maar wilt noemen) zien
Emoties voelen op bepaalde plekken, bijvoorbeeld op plekken waar gevochten is, in kastelen of kerken, oude huizen. Misschien hoor je zelfs wel geluiden of stemmen die niet thuishoren in het nu

Ieder mens is spiritueel, ook als je denkt dat dat niet zo is …

Het is allemaal onderdeel van het spirituele stuk in jezelf. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens spiritueel is. En dat dat niet aan een enkeling is toevertrouwd. Dingen weten die je eigenlijk niet kan weten via je lichamelijke zintuigen is dus helemaal niet zo raar. Het is juist heel natuurlijk.

Het is alleen net als met voetballen, de één is bijzonder getalenteerd en is profvoetballer, de ander voetbalt vooral voor de lol en voor de derde helft. En nog weer een ander houd meer van tennis.

Geen ver van je bed show

Je gaat er vooral om dat je het niet zoekt in een ‘te ver van je bed show’. Spiritualiteit is natuurlijk.

Kijk eens naar de moeder, die het kind over de zere knie strijkt, wanneer het gevallen is. Dat is een vorm van magnetiseren. En wie kent het niet dat je ineens aan een bepaald persoon denkt en plots krijg je een appje of staat die persoon voor je neus. Een simpel, maar alledaags voorbeeld van gedachtekracht en/of telepathie.

Tips om sneller een verbinding te maken met je spirituele kracht

Veel mensen willen verbinding maken met hun spirituele kracht maar weten niet precies hoe ze dat moeten doen. Het grappige is dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is. Verbinding maken met je spirituele kracht is heel natuurlijk en heel gewoon. Weten hoe je dat doet? Je leest het in deze blog.


Categorieën: Spirituele blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *