Veel mensen willen verbinding maken met hun spirituele kracht maar weten niet precies hoe ze dat moeten doen. Het grappige is dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is. Verbinding maken met je spirituele kracht is heel natuurlijk en heel gewoon. Het is eigenlijk niet meer dan je verbinden met je innerlijke zelf. Je ware zelf. Je natuur. Dat wat onder alle lagen van ego en ratio verborgen zit.

Waarom is het voor veel mensen moeilijk verbinding met je spirituele kracht te maken?

Verbinding maken met je inner self is voor veel mensen een uitdaging. Dit komt door aangeleerde overtuigingen, het wegdrukken van emoties en daardoor totaal niet meer in verbinding zijn met dat wat jij ten diepste wilt. Het lijkt wel of we dat een beetje verleerd zijn. Daarnaast staan we zo ver van onze eigen natuur en kracht af. Verbinding maken met je spirituele kracht is niet meer de normaalste zaak van de wereld zoals dat vroeger wel was. Alles wordt voor ons gedaan door machines, terwijl we, alles wat door machines gedaan wordt, zelf ook kunnen. Doordat mensen steeds verder van zichzelf verwijderd raken, ervaren ze steeds minder vervulling, waardoor ze op zoek gaan naar vulling van buiten af.

Netflix, Social Media, drank & drugs, computers, games enz. gaan die leegt niet opvullen. Wanneer je weer verbinding wilt maken met je spirituele kracht dan is het tijd om naar binnen te keren. Je aangeleerde patronen aan te kijken, je emoties te gaan doorvoelen en te gaan leven zoals jij dat ten diepste wilt.

Tips om bij je kern te komen

Makkelijker gezegd dan gedaan. Je spirituele kracht hervinden doe je zo:

  • Plan tijd in je agenda voor onderstaande (Dus geen telefoon, Netflix, Social Media, Computers of games of andere afleiding op dat moment)
  • Ga op zoek naar wat jou aangeleerd is en kijk eens of dat gedrag jou wel dient
  • Onderzoek welke emoties jij nog in je systeem hebt en doorvoel ze zodat ze uit je systeem verdwijnen
  • Keer naar binnen en voel wat het is wat jij diep van binnen wilt
  • Ga op onderzoek uit wat jouw paranormale vermogens zijn en ontwikkel ze!
  • Herhaal bovenstaande stappen

Niemand is boven een ander verlicht, we zijn allemaal verlicht

Het is niet zo dat het spirituele en het paranormale slechts voor een enkeling is weggelegd. Ook al lijkt dat wel eens zo in de huidige spirituele scene. Het zit juist in iedereen en dus in ons allemaal!

Er is niemand meer verlicht dan een ander, WE ZIJN ALLEMAAL VERLICHT als we weer verbinding gaan maken met onze spirituele kracht!

Categorie├źn: Spirituele blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *