Beide gaan goed op veel mee bezig zijn, bepaalde dingen laten en bepaalde dingen juist doen!

Zoals bijvoorbeeld trainen. Als je als voetballer (…en ik kan het weten want ik heb op hoog niveau gekeept) niet regelmatig je conditie hoog houdt en je balgevoel traint dan verleer je het, word je minder snel en neemt je balgevoel snel af.

Een tijdje geleden dacht ik namelijk nog steeds dat ik enorm goed kon keepen en toog ik met zoonlief en een paar handschoenen naar het voetbalveld om mezelf na een kwartier volledig naar de kloten om een witte paal gevouwen terug te vinden.

Ik had zeker al 23 jaar niets meer met een voetbal gedaan. In mijn hoofd zat echter nog steeds de beleving van mijn gloriejaren in de voetbal. Ik zweefde van bal naar bal, trapte zo ver uit dat iedereen de bal na moest kijken en tikte alle ballen met mijn vingertoppen uit de kruising. Nou.. in real live kwam ik net 15 cm van de grond, lag de bal al 10 minuten in het net als ik begon met duiken en werd het zwart voor mijn ogen als ik alleen al dacht aan de kruising, laat staan dat ik er met mijn hand in de buurt kon komen.

Zoon lief heeft zich bescheurt en ik kwam met een illusie armer en ongeveer 28 blauwe plekken weer thuis.

Spiritualiteit trainen

Zo is het ook met spiritualiteit. Als jij er niet daadwerkelijk wat mee doet dan krijg je ook geen resultaat.

Je spiritualiteit trainen is vrij simpel en erg moeilijk tegelijkertijd. Sommige mensen hebben hun paranormale gaven nog aardig op peil, anderen moeten echt eerst hun systeem opschonen om bij hun gaven te kunnen. Dit geeft al een verschillend vertrekpunt. Het is dus heel belangrijk dat je zelf weet op welk punt je in je proces staat.

Opruimen

Je systeem opruimen of opschonen is heel belangrijk. Als je een vervuild systeem hebt dan ontstaat er ruis op jouw spirituele lijn en kan je minder goed of helemaal niet connecten met je paranormale gaven.

Je systeem opruimen is niet leuk, maar wel heel helend.

Ook dit kan je mooi vergelijken met voetballen. Als jij niet traint, maar wel de wedstrijden wilt spelen dan zal je merken dat je niet genoeg conditie hebt om de wedstrijd vol te houden en dat je minder technieken hebt dan je teamleden die wel trainen.

Trainen via cursussen

Er zijn heel veel cursussen en trainingen om mee aan de slag te gaan. Het membership van Spiritueel Groeien stelt jou in staat om eerst aan de slag te gaan met het opruimen van jouw systeem en vervolgens je paranormale gaven verder te ontwikkelen. Je wordt volkomen begeleid in dit proces door de experts in de TRIP Community aan de hand van feedback in supportgroepen maar ook door middel van membersessies en masterclasses.

Interesse?

Hier lees je hoe het werkt!


Categorie├źn: Spirituele blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *