< Alle onderwerpen
Afdrukken

Hoe kun je helderhoren ontwikkelen?

Het is zeker mogelijk je helderhoren te ontwikkelen. Hiervoor is het praktisch dat je je bewust bent van je paranormale gaven en je spirituele kracht. Daarnaast is een opgeschoond en onderhouden energetisch systeem een mooie basis om je helderhoren te boosten.

Wat is helderhorendheid?

Helderhorendheid is zaken waarnemen via helderhoren. Mensen ervaren helderhoren op verschillende manieren. Zo kan je letterlijk geesten/spirits of stemmen horen.

Het kan ook zijn dat je boodschappen hoort in liedjes of in gesprekken, zonder dat de boodschap dan daadwerkelijk met het gesprek te maken heeft.

Daarnaast kan het ook zijn dat je je innerlijke stem hoort spreken. Je hoort dan daadwerkelijk boodschappen of inzichten via ‘stemmen in je hoofd’.

Oefeningen om je helderhoren te ontwikkelen

Het helderhoren kun je trainen en ontwikkelen. Door regelmatig in meditatie te gaan en je te focussen op wat je innerlijk hoort kan het zijn dat je de boodschappen makkelijker, sneller en duidelijker waarneemt. Daarnaast helpt het om ervoor te zorgen dat jouw energetisch systeem schoon is. Hierbij is de Energieboost heel helpend!

Omgaan met helderhoren

Het kan verwarrend zijn wanneer je je niet bewust bent van je helderhoren. Je kunt veel prikkels ervaren waardoor je energetisch systeem overprikkeld raakt. Je ervaart dan klachten als extreme vermoeidheid, je bent prikkelbaar en hebt een kort lontje.


Ook als je je wel bewust bent van je helderhoren kan je af en toe overprikkeld raken. Het helpt om je juist dan nog verder te ontwikkelen in je helderhoren, en leert om de boodschappen en inzichten die je binnenkrijgt te gaan ervaren als een TV die op de achtergrond aan staat. Je kan hiervoor altijd de hulp inroepen van een spiritueel coach.

Welke paranormale gaven zijn er nog meer?

Naast helderhoren bestaan er nog meer paranormale zintuigen. Helderzien, helderweten, heldervoelen, helderruiken en helderproeven. De laatste twee zijn zeldzamere vormen.

Inhoudsopgave