< Alle onderwerpen
Afdrukken

Kun je je helderzien ontwikkelen?

Het is zeker mogelijk je helderziendheid te ontwikkelen. Hiervoor is het praktisch dat je je bewust bent van je paranormale gaven en je spirituele kracht. Daarnaast is een opgeschoond en onderhouden energetisch systeem een mooie basis om je helderzien te boosten.

Wat is helderziendheid?

Helderziendheid is zaken waarnemen met je derde oog. Mensen ervaren het helder zicht op verschillende manieren. Zo kan je letterlijk geesten of spirits zien in je dagelijks leven.
Het kan ook zijn dat je veel dubbele cijfers ziet of plaatjes in je hoofd. Dit laatste gebeurd veel tijdens behandelingen en of consulten. De spiritueel coach krijgt dan boodschappen binnen aan de hand van beelden die hij of zij innerlijk waarneemt.

Oefeningen om je helderziendheid te ontwikkelen

Het helderzien kun je trainen en ontwikkelen. Door regelmatig in meditatie te gaan en je te focussen op je derde oog kan het zijn dat je de beelden makkelijker, sneller en duidelijker waarneemt. Daarnaast helpt het om ervoor te zorgen dat jouw energetisch systeem schoon is.

Omgaan met helderziendheid

Het kan verwarrend zijn wanneer je je niet bewust bent van je helderzien. Het kan je heel veel prikkels opleveren waardoor je energetisch systeem overprikkeld raakt. Je ervaart dan klachten als extreme vermoeidheid, je bent prikkelbaar en hebt een kort lontje.


Ook als je je wel bewust bent van je helderzien kan je af en toe overprikkeld raken. Het helpt om je juist dan nog verder te ontwikkelen in je helderzien, en leert om de boodschappen en inzichten die je binnenkrijgt te gaan ervaren als een TV die op de achtergrond aan staat.

Je kunt je paranormale gaven ontwikkelen door deze training te volgen.

Welke paranormale gaven zijn er nog meer?

Naast helderzien bestaan er nog meer paranormale zintuigen. Helderweten, heldervoelenhelderhoren, helderruiken en helderproeven. De laatste twee zijn zeldzamere vormen.

Inhoudsopgave