< Alle onderwerpen
Afdrukken

Simpel en snel magnetiseren

Ieder mens is van nature paranormaal begaafd

Magnetiseren is iets wat ieder mens van nature al kan. Het is gerelateerd aan onze spirituele kracht.

Elk mens wordt geboren met die kracht. Oftewel met paranormale gaven.

We zijn het alleen een beetje vergeten. We worden in beslag genomen door social media, Netflix, de mening van anderen, geld verdienen enz. De verbinding met onszelf is op een laag pitje komen te staan.

Om te kunnen magnetiseren is het belangrijk dat die verbinding er wel is.

Onbewust magnetiseren we allemaal

Als het aan komt op magnetiseren doen we dat allemaal al onbewust. Bedenk maar eens wat een moeder doet als haar kind valt en een zere knie heeft. Of bedenkt eens wat je zelf doet als je je hoofd stoot, hoofpijn of buikpijn hebt. We leggen onze handen op de zere plek.

Dit is heel simpel een vorm van magnetiseren.

Professioneel magnetiseren

Wanneer je vanuit professioneel oogpunt wilt gaan magnetiseren is het handig om daar een cursus voor te gaan volgen, Ondanks dat ieder mens kan magnetiseren is het ook wel handig om te weten hoe je energie kunt sturen en hoe je het kunt afvoeren.

Daarnaast is het praktisch om te weten hoe je met je eigen energie om moet gaan tijdens een behandeling en dat niet moet verwisselen met universele energie.

Als je met je eigen energie gaat behandelen dan kan je daar heel moe van worden en zelfs lichamelijke klachten aan over houden. Daarnaast kan je tijdens het magnetiseren ook boodschappen of inzichten binnen krijgen. Hoe fijn is het als je deze naar je klant over kunt brengen?

Bekijk de video om simpel & snel te magnetiseren.

In de video vind je tips & tricks die je zelf snel en simpel kunt toepassen.

Inhoudsopgave