< Alle onderwerpen
Afdrukken

Spirituele kracht ontdekken

Hoe ontdek je jouw spirituele kracht?

Steeds meer mensen willen hun spirituele kracht ontdekken. De laatste jaren neemt het aantal mensen dat zich spiritueel bewust is alleen maar toe. Het lijkt wel een trend maar het is een natuurlijke ontwikkeling die in feite niet te stoppen is.

Je spirituele kracht ontdekken is een proces dat je alleen ondergaat. Uiteraard kan je wel hulp inroepen van spiritueel begeleiders, maar het proces zelf onderga je alleen.

Door je te richten op bewustwording waar jij mee resoneert zal je steeds een laag dieper in je spirituele wezen ontdekken. Door je waarheid te leven, dus te kiezen voor dat wat jij ten diepste wilt kom je steeds dichter bij jouw spirituele kern. 

Waarom is het zinvol je spirituele kracht te ontdekken?

Veel mensen leven in afgezonderdheid. Dat houdt in dat ze niet of weinig contact hebben met het Hoogste in zichzelf. Het Oneindig Bewustzijn dat in alle mensen aanwezig is. Door je bewust te worden van dit Oneindig Bewustzijn zal er op aarde steeds meer handelen vanuit Liefde ontstaan. Het ontdekken van je spirituele kracht draagt dus bij aan een collectief doel. Een fijne en pure verbinding en verhoging van onze collectieve spirituele trillingsfrequentie.

Heeft het ontdekken van je spirituele kracht nadelen?

Sommige mensen vinden het spirituele en alles wat daar mee te maken heeft eng. Dit heeft te maken met hoe je hersenen in elkaar zitten. Vanuit je reptielenbrein gaat er een ‘overlevings- alarmbelletje’ af op het moment dat jouw systeem iets waarneemt wat voelt als niet veilig. Alles wat met het spirituele te maken heeft is niet wetenschappelijk te onder leggen, wat het direct onveilig maakt voor jouw brein. 

Hierdoor wordt er vaak gedacht dat het spirituele spannend kan zijn of zelfs niet goed voor je is. Het tegendeel is waar. Jouw spirituele kracht ontdekken heeft alleen maar voordelen voor je. Nadelen bestaan er niet echt, al zou je het wel zo kunnen ervaren. 

Het proces van ontdekken en steeds een laag dieper gaan is niet altijd even makkelijk. 

Vaak moet je door pijnen en oude trauma’s heen om te kunnen helen en bij je spirituele kern te kunnen komen. 

Resultaten van het ontdekken van je spirituele kracht

De resultaten die je uiteindelijk kunt boeken tijdens en na je proces zijn zeker de moeite waard.

Veel mensen ervaren veel meer rust, zelfvertrouwen en kracht die van binnenuit komt. Veel minder fysieke klachten en vermoeidheid is ook een groot bijkomend voordeel. Plus een groot gevoel van geluk dat niet meer afhankelijk is wat er in de buiten en binnenwereld gebeurd. Ook kan je op den duur andere mensen helpen en begeleiden in hun proces. 

Check deze 10 redenen om je spirituele kracht te gaan ontdekken

Inhoudsopgave