Een pendel kan jou antwoord geven op veel verschillende vragen.

Je kunt denken aan je gezondheid of vragen op het gebied van liefde. Vragen met betrekking op je bedrijf zijn ook super interessant.

Het is echter belangrijk te beseffen dat de pendel jou niet altijd het antwoord geeft waar je op hoopt. Dit heeft te maken met het verschil in hoofd en hart. Een pendel is als het ware een verlengde van de bron waar alle kennis opgeslagen ligt. Je staat zelf ook in verbinding met die bron.

Het is belangrijk dat je JA en NEE vragen stelt aan de pendel

Je kunt allerlei soorten vragen pendelen, maar de vraag moet wel gesloten zijn zodat je een ja of een nee antwoord kan krijgen.

Een mooi voorbeeld van hoe je een vraag kunt stellen en wat dan een antwoord kan zijn is de volgende situatie:

Je beste vriend vraagt of je samen met hem in zaken wilt. Je gevoel van waardering en vriendschap verhindert je soms om te zien dat hij op zakelijk gebied niet echt een succes is, terwijl je dat in je onderbewuste wel goed weet. De pendel zal in dit geval dus nee zeggen terwijl je hart “ja” roept.

Hoe geeft een pendel antwoord?

De pendel geeft antwoord door te gaan bewegen. Deze beweging wordt in gang gezet door de energie van de persoon die de pendel vasthoudt.

De pendel kan rondjes draaien of heen en weer bewegen. Het is voor iedereen verschillend welk antwoord Ja betekend en welk antwoord Nee betekend. Dat moet je dus eerst uitpendelen.

Het kan ook zijn dat de pendel stil blijft hangen. Dat houdt in dat je geen antwoord mag of kan krijgen. Of dat je op dat moment niet goed verbonden bent met jezelf en jouw energie

Als je wilt leren pendelen is het heel slim om een cursus te volgen waarin je alle trucjes van het pendelen leert. Zo voorkom je ook dat de pendel geen antwoord geeft of dat je niet precies weet wat je moet doen waardoor je eigenlijk niets aan de pendel hebt.

Categorie├źn: Spirituele blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *