Na de geboorte van mijn kinderen kreeg ik te kampen met storende gedachten. Mijn hoofd hield niet meer op met denken..

“Ik kan dit niet. Wat vinden anderen van mij.” Deze gedachten buitelden over elkaar heen.

Dit werd versterkt omdat ik te maken kreeg met reuma. Enorme gewrichtspijnen maakten zich meester van mij. Er waren zelfs dagen dat ik amper of niet kon lopen. Ik was kapot van de pijn, zwaar oververmoeid en dan heb ik je nog niet vertelt over wat er zich bij mij van binnen gebeurde.

Ik leefde op dat moment niet mijn leven, maar ik werd geleefd door het leven. 

Ondanks mijn pijn en vermoeidheid cijferde ik mezelf compleet weg en worstelde ik mij dagelijks door de ellende van de dag heen. Ik deed alles waarvan ik dacht dat het van mij verwacht werd. Op school was ik het ‘luizenpluis opperhoofd’, thuis hield ik alle ballen in de lucht

…schoonmaken, was doen, kinderen opvoeden, was doen, eten koken, partner vermaken, was doen… en daarnaast werkte ik ook nog 4 dagen in loondienst.

Al die tijd voelde ik mij zoooo niet goed genoeg. Het ‘grappige’ was, hoe meer taken binnen en buitenshuis ik op me nam, ‘…want, hé, ik doe dat wel even..’, hoe onzekerder ik werd.

De oplossing

Ik vond de oplossing via via in de spirituele wereld.

Die wereld bracht mij bij en vooral in mijzelf waar ik ontdekte dat mijn reuma te maken had met mijn onzekerheid. Dat ik dus te werken had aan mij sterk en krachtig voelen. Mezelf accepteren en omarmen.

Ik ontdekte hoe ik mijn eigenwaarde op kon schroeven en wat emoties en belemmerende overtuigingen hiermee te maken hebben.

Ik kan je vertellen dat dat geen leuke klus was! Maar het resultaat ervan is het volledig tegenovergestelde.

GEEN reuma meer!!!!!!

Het is fantastisch!!!

In mij is rust!

Ik word niet meer geraakt door wat een ander vindt, ik haal mijn eigenwaarde uit mijzelf.

De gedachte: “Ik ben niet goed genoeg’ komt nooit meer in mij op waardoor ik in mijn leven alles kan doen wat ik wil!

Ik was en ben mijn eigen Guru, en ik gun jou die Guru in jezelf ook te vinden

Deze GRATIS CURSUS kan jou helpen om de eerste stappen te zetten in dit proces.


Categorieën: Spirituele blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *