Zo zorg je ervoor dat de mening van een ander jou niet uit balans haalt…

Je vraagt het je elke keer weer af… hoe kan het toch dat de mening van een ander voor jou zo belangrijk is, zelfs als je het niet wilt.

Want je hoofd weet het wel. Je hebt toch schijt aan wat een ander zegt, denkt of vindt?

Maar diep van binnen is dat echt wel een ander verhaal.

Collega Gerrit

Onbewust houdt je er toch rekening mee wat een ander er van kan vinden en raakt het je als iemand iets tegen je zegt wat je niet zo leuk vindt. Bijvoorbeeld die vervelende collega genaamd Gerrit die jou kleding altijd net een beetje over de top vindt en dat ook gelijk in de ochtend even moet melden met een gekke opmerking.

Waarmee hij dan ook altijd de lachers op de hand heeft die er nog een schepje bovenop doen. Je laat het nooit merken en je lacht altijd mee, maar het raakt je toch!

Je kiest er natuurlijk niet voor om je kleding aan te passen, maar tijdens het aankleden gaat het altijd even door je hoofd wat Gerrit vandaag op het werk weer gaat roepen!

De oplossing

Hoe je daar vanaf komt is eigenlijk heel simpel. Ga naar je gevoel. Wat voel je op het moment dat die ander wat tegen je zegt? Waar voel je het als je geraakt wordt?

Welke emotie speelt er? Het enige wat een emoties wil is gevoeld worden.

Hoe vaker jij dat doet, hoe minder je uiteindelijk geraakt wordt waardoor je niet meer uit balans raakt van een opmerking van een ander!

Aan het werk

Wil je aan het werk met die emoties? De cursus TRIP to Freedom helpt jou daarbij!

Altijd maar last van dat stemmetje in je hoofd die elke ingeving vanuit jouw intuïtie in twijfel trekt? Vaak een onbestemd onrustig gevoel in je buik en is het gevoel van ‘niet goed genoeg zijn’ ook herkenbaar voor jou? Dan is deze cursus echt voor jou bedoeld!

De sterke Tattvakaarten helpen om jouw belemmerende gedachten, oude emoties en aangeleerde overtuigingen op te ruimen. Hierdoor ruim jij flink op in je energie systeem waardoor je een sterke, heldere en pure verbinding krijgt met je paranormale gaven. 

Check hier alle inss & outs over deze bewezen methode

Categorieën: Spirituele blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *