Het lezen van een foto van een overleden persoon is heel intiem. Het kan zijn dat je informatie krijgt over bijvoorbeeld het moment van overlijden zelf. Het kan ook zijn dat je antwoorden krijgt over het leven van de overleden persoon. Foto’s lezen wordt vaak gedaan als er nog veel vragen zijn en de overleden persoon of dierbare daar bij leven geen antwoord op kon geven.

Je krijgt niet altijd alle informatie die je graag zou willen krijgen

Soms komt er geen antwoord op een vraag die je wilt stellen. Het is gewoon niet altijd de bedoeling dat de mensen die achter blijven bepaalde antwoorden te horen krijgen. Ze hebben dan nog lessen te leren of het voegt niets toe om het antwoord te weten.

Het kan helpen om je vraag anders te stellen of te formuleren. Je kunt je ook afvragen waarom je het antwoord wilt weten en, ook belangrijk, of je het antwoord echt wel wilt weten!

Kan iedereen foto’s lezen?

In principe kan iedereen leren foto’s te lezen. Belangrijk daarbij is dat je wel bezig bent met ontwikkelen van je spirituele kracht en dat je jouw energetisch systeem al aardig opgeruimd hebt. Wanneer dit niet het geval is kan dat behoorlijk ruis geven op de spirituele lijn waardoor je de boodschappen niet hoort, ziet of kan voelen. Er zijn namelijk verschillende manieren om de boodschap te ontvangen. Dit is voor ieder mens weer anders.

Hoe kan je informatie uit een foto halen?

De persoon die de foto leest maakt verbinding met zijn spirituele kracht. Deze kracht is universeel en komt uit de bron. Als je jouw energetisch systeem goed opgeruimd hebt, dan is het een fluitje van een cent om verbinding te maken met die universele bron. In die bron ligt alle informatie over en uit het leven opgeslagen. De energie van de foto koppelt weer aan de persoon die erop staat. Zo weet jouw energetisch systeem waar in de archiefkast van de universele born het moet zoeken om de juist informatie op te halen.

Meer weten over je spirituele kracht ontwikkelen? Je leest het in deze blog

Categorie├źn: Spirituele blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *