< Alle onderwerpen
Afdrukken

10 redenen om je spirituele kracht te gaan ontdekken

Je spirituele kracht ontwikkelen is tegenwoordig een hot item.

Misschien vind je het zelfs wel een beetje overdone. Een hype die wel weer overwaait.

Het tegendeel is echter waar. Het is geen hype maar een natuurlijk proces dat zich voltrekt in de mensheid, of beter; in de collectieve ziek van de mens.

Zorg er dus voor dat je je eigen ontwikkeling ook op peil hebt om straks niet tot de ontdekking te komen dat de wereld een hele slag verder is dan jij.

1) Minder of geen fysieke klachten

Doordat je je spiritueel ontwikkeld, zal je inzicht krijgen in de koppeling tussen emoties en lichamelijke ongemakken. Dit inzicht zal je helpen emoties op een andere manier te verwerken waardoor jouw lichaam geen of veel minder klachten zal hebben. 

2) Intens gevoel van geluk dat niet afhankelijk is van externe factoren

Wanneer jij al je pijnen en trauma’s aangekeken hebt blijft er een schoon systeem over. Als je nieuwe pijnen en trauma’s voorkomt dan zal je een staat van Zijn ervaren waardoor je niet meer beïnvloed wordt door emoties of zaken van buitenaf. Deze staat van Zijn geeft een onwankelbaar intens gevoel van geluk.

3) Volledige toegang tot je paranormale gaven

Door het opruimen van jouw energetisch systeem creëer je schone energiebanen en een heldere en pure verbinding met jouw paranormale gaven. Helderzien, helderweten, heldervoelen en helderhoren worden dan jou normale zintuigen. 

4) Zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen die van binnenuit komt

Wanneer jij volledig in contact staat met jouw spirituele kracht en daardoor niet meer handelt  vanuit jouw emoties zal jij je niet meer onzeker voelen. Zelfverzekerdheid is dan een vanzelfsprekendheid.

5) Optimale verbinding met de natuur, het universum, het al.

Als je door alle lagen in het proces bent gegaan zal een uiteindelijke staat van Zijn je doen beseffen dat je deel bent van een ondeelbaar geheel. Dit beseffen geeft je een verbinding met al wat is en leeft. 

6) Minder of geen last meer van emotionele uitbarstingen

Het ontdekken van je spirituele kracht brengt ook een heel nieuwe dimensie van omgaan met emoties met zich mee. Door emoties op een nieuwe manier te (door)voelen zal je merken dat ze geen invloed meer hebben op je gedrag waardoor je geen emotionele uitbarstingen meer hebt.

7) Makkelijkere omgang met allerlei mensen en dieren

Jouw nieuwe staat van Zijn zorgt er ook voor dat je makkelijker een verbinding maakt met mensen en dieren. Dit komt omdat jij je bewust bent van het collectieve bewustzijn. Het Oneindig Bewustzijn dat niet ophoudt bij jou en mij.

8) De mogelijkheid om in te loggen op de bron van alle kennis en van daaruit te helen en anderen te helpen

De bron van alle kennis bevindt zich in dat Oneindig Bewustzijn. Het is een soort energetische computer, die alles wat er ooit gebeurd is, alles wat er ooit zal zijn, dus alles wat is, heeft opgeslagen.

9) Zuiver ontvangen van inzichten en boodschappen

De verbinding met die bron zorgt ervoor dat de inzichten en de boodschappen die jij krijgt zuiver en altijd kloppend zijn. Neemt niet weg dat de ontvanger ze ook moet kunnen ontcijferen op dat moment. Wanneer jij verbonden bent met die bron kan je ervan uit gaan dat dat wat jij binnenkrijgt ook klopt.

10) Door façades heen kunnen kijken

Door gebruik te maken van jouw paranormale gaven is het een eitje om door de façades heen te kunnen kijken. Je weet exact wanneer iemand de waarheid spreekt of wanneer je iets wel of niet moet doen. Dit wordt ook wel ‘het onderbuikgevoel’ genoemd. Alleen zal je op het moment van totale spirituele ontwikkeling niet meer twijfelen aan dit onderbuikgevoel.

Genoeg redenen om snel aan de slag te gaan met jouw spirituele ontwikkeling.

Check hier hoe je dat doet! 

Inhoudsopgave