< Alle onderwerpen
Afdrukken

1 belangrijke reden om je spiritualiteit te ontdekken

Je zou denken dat er meer redenen zijn om je spiritualiteit te ontdekken, en die zijn er vast ook wel, maar uiteindelijk komen ze allemaal op deze belangrijke reden neer.

Die reden is:

VRIJHEID.

Vrij zijn is het resultaat van je spiritualiteit ontdekken!

Het grootste goed wat een mens kan ervaren is Vrijheid. Echte innerlijke vrijheid.

Vrij zijn van materialisme, vrij zijn van emoties, vrij zijn van de mening van een ander.

Vrij van alles wat jou zou kunnen binden.

Eén zijn met al wat is in volledige acceptatie daarvan.

Hoe kan je je spiritualiteit ontdekken?

Door op zoek te gaan naar wat jou raakt, waar jouw gevoelige snaar door wordt geraakt, waar je van emotioneert, waar je van binnen van begint te gloeien ga je op een spirituele ontdekkingstocht. Veel mensen denken dat spiritualiteit vooral uit zweverige aangelegenheden bestaat. Het tegendeel is echter waar. Spiritualiteit is juist heel aards en juist heel normaal. We zijn het gewoon verleerd en weten niet meer dat het onze eerste natuurlijke staat is.

Je spiritualiteit ontdekken is een persoonlijke reis.

Door op zoek te gaan naar waar jij mee resoneert op spiritueel gebied ga je een persoonlijke reis maken. Door jezelf en door alle spirituele lagen die er bestaan. Veel mensen zijn geneigd naar anderen te kijken en zelfs anderen na te doen in hun spirituele reis. Dit levert vaak alleen maar één grote teleurstelling op, omdat dit jou niet brengt waar je naar op zoek bent. Althans, je kan een keer geluk hebben, maar doorgaans is niet alles wat goed is voor de buurvrouw ook per definitie goed voor jou. 

Werkelijk vrij zijn

Er is niets anders wat jou werkelijk vrij laat zijn dan je spiritualiteit ontdekken. Soms wordt er gedacht dat geld, gezondheid en geluk het vrije gevoel creëren, maar dit is onmogelijk. Werkelijk vrij zijn vraagt van je om al je donkere stukken aan te kijken, afstand te doen van vorm, materie en rationele wil en volledig te kunnen vertrouwen op het Oneindig Bewustzijn. 

Te beseffen dat in elk mens Oneindig Bewustzijn aanwezig is en dat het lichaam en de geest de menselijke ervaring mogelijk maken.

Voel jij een dikke JA om je spiritualiteit volledig te gaan ontdekken?

Download dan nu het e-book : ‘In 5 stappen leren leven vanuit je spirituele kracht.’

Inhoudsopgave