< Alle onderwerpen
Afdrukken

Kan iedereen magnetiseren?

Hoe zit dat nou precies?

Iedereen kan magnetiseren. Uiteraard zit er verschil in niveau en kundigheid, maar van nature kan iedereen het.Magnetiseren is meer dan alleen maar het doorgeven van energie. Naast een fysiek lichaam bestaat er ook een energetisch lichaam. Dit bestaat uit energie, energiebanen en chakra’s. Door verschillende oorzaken (meestal door het niet verwerken van emoties) ontstaan er energetische blokkades in het lichaam die op hun beurt weer lichamelijke klachten veroorzaken.Wanneer je gaat magnetiseren dan werk je in het energetisch lichaam van de persoon die bij je komt. Dit doe je door middel van handoplegging of handophouding vlak boven het lichaam. Doordat je een verbinding maakt met de universele energie werk je niet met je eigen energie. Hierdoor wordt je ook niet moe of zelf ziek.Het is belangrijk dat je eigen energetisch systeem schoon is zodat de universele energie goed door je heen kan stromen. Je lichaam is als het ware een instrument voor het magnetiseren.Tijdens het magnetiseren kan je van alles voelen in het lichaam van de ander, maar je kunt ook boodschappen of inzichten binnenkrijgen via je paranormale vermogens.

Ook kan je door de universele energie door het lichaam te sturen blokkades ontdekken en wegnemen.Het is verstandig om voor het magnetiseren te zorgen dat je goed geaard bent. Tijdens de behandeling dien je regelmatig je handen af te slaan alsof er water op zit en na de behandeling moet je op zijn minst je handen wassen onder stromend water. Een complete douche nemen naderhand werkt nog beter om al het energetisch stof te doen laten verdwijnen.

Merk je dat je moe wordt en futloos? Misschien nadat je al een tijdje magnetiseert? Maak dan een afspraak bij een andere magnetiseur zodat hij of zij jou kan schoonmaken.De persoon die gemagnetiseerd wordt voelt zich direct na de behandeling vaak moe en zwaar. Het is dan ook verstandig om rust te nemen en water te drinken nadat je gemagnetiseerd bent. De volgende dag voel je je dan een stuk fitter, energieker en lichter dan voor het magnetiseren.Elk mens bestaat uit energie en heeft toegang tot de universele energie. Hierdoor kunnen we dus stellen: Iedereen kan magnetiseren

Leestip: Wat is jouw unieke spirituele kracht?Inhoudsopgave