Ondernemen vanuit je zielsmissie
... je 'Shit'opruimen waardoor jij en je bedrijf weer gaan stromen

* incl. toegang tot besloten leeromgeving en 7 livesessies

startmoment: 7 februari

Herken je dit?

  • Je bent lekker bezig met je bedrijf, maar je vraagt je met regelmaat af of het je echt wel gaat lukken. “Ben ik wel goed genoeg?”
  • Je voelt je overweldigd door het succes van al die business-collega’s die je op social media en om je heen ziet. Ze doen het zo goed en hebben zoveel meer volgers dan jij hebt. Het maakt je onzeker en geeft je het gevoel dat je dat nooit gaat redden!
  • Je hebt al diverse business trajecten gevolgd, toch krijg je niet het aantal klanten dat je zo graag zou willen.
  • Hard werken is iets wat je vaak en veel doet, want hoe harder en meer je werkt, hoe beter je aanbod wordt. Toch? Er komt een dag dat je aanbod perfect is en de klant het echt wel gaat kopen…

  • Je voelt heel goed dat iets jou tegenhoudt, dat het ergens nog wringt, maar je kunt er de vinger maar niet op leggen. Zit het in je aanbod, zit het in de posts die je schrijft of is het je vindbaarheid op Google?

Zullen wij je een geheim verklappen?

Eigenlijk wil je ontdekken wie jij nou eigenlijk diep van binnen bent en dat uitstralen aan de buitenkant zodat klanten voelen dat jij onderneemt vanuit je zielsmissie en daardoor als vanzelf naar jou toe komen. Maar het lijkt wel of je vastgelopen bent en op slot zit….

De sleutel naar die verbinding ligt niet buiten jezelf. Die draag je al die tijd al bij je.

Wij begrijpen het heel goed…  Je hebt gewoon niet geleerd om daar te kijken. Zijn we niet allemaal opgegroeid met het zoeken van je issues buiten jezelf?

Diep van binnen weet jij dat dit waarheid is, maar het is zo moeilijk om je aangeleerde patronen te doorbreken.

Wij herkennen het als geen ander lieverd. Want waar jij nu staat, daar stonden wij ooit ook. Toch voelden wij die drang om door te gaan, omdat wij allebei voelden dat het anders kon en dat er een missie op ons stond te wachten!

Wij willen met onze bedrijven impact maken op een manier die bij ons persoonlijk past.

… hard werken is prima, maar is iets heel anders dan trekken aan een dood paard.

… je zielsmissie uitstralen is iets heel anders dan het gevoel hebben poppenkast te spelen op Social Media.

… een aanbod hebben waar jij de waarde van voelt is iets heel anders dan doen wat je geleerd hebt in welk traject dan ook.

Wij voelen een diepere missie, een verlangen naar invulling geven aan onze bedrijven vanuit een echte verbinding met onszelf!

Zodat het goed genoeg is!

* incl. toegang tot besloten leeromgeving en 7 livesessies

startmoment: 7 februari

Twee nuchtere tantes uit het noorden!

Wij zijn Jolanda Pouwels en Carolien Vennema

Al geruime tijd werken wij samen met ondernemers om het beste uit zichzelf te halen. Jolanda doet dat op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en Carolien helpt je om te gaan verkopen vanuit verbinding met je klant.

Nadat wij dit enkele jaren via onze eigen trajecten aanboden bundelden wij onze krachten door deze trajecten aan elkaar te koppelen. Zodat je de inzichten die je krijgt op wat nou echt je zielsmissie is ook daadwerkelijk kunt vertalen naar je bedrijf, je aanbod en je positionering.

Door onze nuchtere kijk op het leven en door onze praktische aanpak gaan wij aan heel veel poespas voorbij. ‘Leef je waarheid.’, is onze favoriete uitspraak.

Ook wij hebben beide meerdere business-coaches gehad, waardoor we regelmatig van onze eigen waarheid afdreven. Pas toen wij ontdekten dat de echte kracht van ondernemen niet een kunstje of een trucje is, maar dat het alles te maken heeft met het erkennen van wie jij in diepste wezen bent, begonnen we te ondernemen vanuit onze zielsmissie.

En precies dat is wat de klant aan de andere kant van de lijn voelt: Waarde!

Wat wij leerden!

Het verlangen om invulling te geven aan onze bedrijven vanuit een oprechte verbinding met jezelf heeft ons heel wat ellende opgeleverd. Vele dagen van worstelen, inzichten interpreteren en pijn doorvoelen. Maar het is ons gelukt.

Wij zijn allebei gelukkig, in balans en ervaren rust.

Onze bedrijven stromen, wij zitten nooit zonder klanten en wij zijn in flow.

Wat ook zo zijn effect heeft op onze gezinnen en omgeving. Ons zelfvertrouwen is belachelijk veel sterker geworden en het twijfelstemmetje in ons hoofd is er niet meer. 

Wij willen jou veel ploeter en uitzoekwerk besparen en daarom hebben wij vandaag jouw ticket naar het groepstraject Ondernemen vanuit je zielsmissie klaarliggen.

Stap in, in de reis die jou naar jouw waarheid brengt en die ervoor gaat zorgen dat je nooit meer twijfel voelt over je kunnen, zowel zakelijk als op persoonlijk gebied.

Dit traject zorgt ervoor dat jij:

  • Je energetisch systeem op gaat ruimen waardoor je je eigen ideeën en waarheden gaat invoeren in plaats naar die van een ander te leven. 
  • Je gaat je eigen overtuigingen vinden en van daar uit waarde in jezelf en in je bedrijf pompen.
  • Dit ga je uitstralen waardoor jij in flow en balans komt, je happy en gelukkig voelt en je doordrenkt raakt van jouw eigen missie!
  • Al deze inzichten ga je binnen je bedrijf direct vertalen naar je aanbod, je positionering en je Social mediakanalen zodat je binnen no time een stromend en bruisend bedrijf runt op de manier zoals jij dat wilt.

Als je rondjes blijft draaien op het punt waar je nu staat, ga je nooit die heldere verbinding krijgen. Misschien blijf je wel de rest van je leven zo door bikkelen, zonder energie, altijd moe, een bedrijf waar je aan moet sjorren en net niet altijd gelukkig van wordt. Neem van ons aan dat het dat niet waard is.

Lieverd, we willen even heel eerlijk met je zijn; ‘Je bent hier uiteindelijk maar voor 1 persoon op aarde en dat ben jezelf.’

* incl. toegang tot belsoten leeromgeving en 7 livesessies

startmoment 7 februari

Ondernemen vanuit je zielsmissie

Jolanda Pouwels en Carolien Vennema

t.w.v. 888,-

Het groepstraject TRIP Ondernemen vanuit je zielsmissie helpt om je energetisch systeem echt en blijvend op te ruimen zodat er een pure en heldere verbinding ontstaat met jezelf waardoor blokkades binnen jezelf geen effect meer hebben op je bedrijf. Je leert hoe je deze kracht binnen jezelf vindt in plaats van buiten jezelf en leert direct hoe je dit in kunt zetten binnen je bedrijf.

Startmoment : 7 februari

incl. zeven livesessies

In deze videogesprekken gaan we samen kijken naar jouw aangeleerde overtuigingen en de diepte in met betrekking tot jouw struggles, emoties en gedachten. We helpen je om van een afstandje te kijken zodat je de knoop uit de war kan halen, je echte visie en missie kunt vinden en je in balans en flow vanuit je zielsmissie kunt gaan ondernemen. 

Wat levert deze training jou op?

Disclaimer … 

Deze training brengt jou een nieuwe manier van ondernemen. JOUW MANIER VAN ONDERNEMEN!

Niet alleen ga je jouw aangeleerde overtuigingen tackelen, je gaat deze inzichten ook direct vertalen binnen jouw bedrijf. Hierdoor ervaar je rust, veel meer eigenwaarde en balans. In jezelf, in je gezin en in je bedrijf. Doordat je zelf in flow bent en je eigen waarheid kunt gaan leven zal je bedrijf als vanzelf gaan stromen. 

Na deze training weet jij precies wat jouw zielsmissie is.

Doordat je weet wat aangeleerde overtuigingen zijn, waarom ze jou belemmeren en hoe je ze kunt tackelen, hoef je je geen zorgen meer te maken dat er weer nieuw aangeleerde overtuigingen ontstaan zodat je weer van voor af aan kan beginnen. Het resultaat is dus blijvend. Je wordt fitter, energieker en blijer en je merkt een boost in je bedrijf. Want als je eenmaal weet hoe het werkt, is het onmogelijk om weer terug te vallen.

Onze belofte aan jou is, dat als jij alle stappen in dit groepstraject volgt, je binnen 30 dagen merkbaar meer flow voelt in jezelf, je gezin en je bedrijf

* incl. toegang tot online leeromgeving en 7 livesessies

startmoment : 7 februari

"Ik klik de pagina weg en ga het eerst nog even zelf proberen"

Wij kennen onze klanten en weten dat jij nu denkt: “Ik ga het eerst nog even zelf proberen.”. Mogen wij je een eerlijke vraag stellen? Wat heeft even zelf proberen je tot nog toe opgeleverd? 

Als je niks doet dan blijf je je onbewust van je aangeleerde overtuigingen die jouw belemmeren. Iedereen zou zijn of haar eigen waarheid moeten en kunnen leven, maar om het ten volle te kunnen ervaren moet je eerst even wat tackelen. En als jij daar nu mee begint, dan ziet jouw leven er over een jaar zeker weten heel anders uit!

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

Het groepstraject Ondernemen vanuit je zielsmissie t.w.v. 888,- (10 weken)
Startmoment: 7 februari

7 keer een livesessie met zowel Jolanda als Carolien ter ondersteuning

Toegang tot besloten leeromgevingen voor directe feedback op je gemaakte opdrachten

888,- euro excl. BTW

* incl. toegang tot besloten leeromgeving en 7 livesessies

startmoment: 7 februari

14-dagen niet goed geld terug garantie

Inmiddels hebben al veel mensen ervaren hoe krachtig de tattvakaarten zijn en hoe simpel en succesvol de TRIP methode werkt. Daarom kan ik je met grote zekerheid zeggen dat dit ook voor jou gaat werken! Mocht je echt niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Zonder gedoe storten we direct het hele bedrag terug.

Ja maar ...

Het traject duurt 10 weken waarbij je per week opdrachten en verdiepingen krijgt aangereikt. De live sessies zijn om de 2 weken.

Onze leeromgevingen zijn van ‘hetzelfde merk’, dus vrij snel te doorzien, daarnaast zijn ze te benaderen via een app, waardoor je heel snel en simpel kunt wisselen.

Natuurlijk wel! Het gaat erom dat je gaat ontdekken hoe je kan opruimen, niet om hoeveel je gaat opruimen. Jouw bagage is ook niet in 5 weken ontstaan toch? Je zult tijdens de training al veel opruimen, maar in de periode erna gaat dat gewoon door, omdat je het inzicht heb gekregen hoe dat werkt. Omdat je je inzichten direct gaat vertalen binnen je bedrijf ga je daar direct het effect van ervaren. 

Dat is helemaal niet zo raar. Heel veel mensen weten dit niet. Aangeleerde overtuigingen zitten heel onbewust in je systeem. Ze zijn vaak een beetje verborgen. Veel ondernemers merken wel dat er wat wringt in hun bedrijf en blijven dan maar een nieuw aanbod maken en lanceren, of op een andere manier hun content maken, terwijl de oplossing gewoon in henzelf ligt. 

Als deze gedachte sowieso vaak in je hoofd speelt dan ben jij de perfecte kandidaat om aan de slag te gaan met dit traject

Omdat wij , samen met jou gaan kijken naar wat jouw waarheid is, wat bij jou past en waar het bij jou nog wringt in plaats van jou een trucje te leren dat bij ons past. We brengen je echt bij je kern, daar waar jouw ware missie ligt!