Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inner Trip | retraite dag | thema Controle | 11 juni

11 11 juni 2024 | 10:00 - 16:00

€85
Inner Trip

Een Inner Trip is te vergelijken met een retraite, echter een Inner Trip duurt één dag.

Je dompelt je, onder onze begeleiding, samen met de andere deelnemers, de hele dag onder in het thema : Controle

Ben jij een echte controlfreak? Wil jij altijd de touwtjes in handen hebben waardoor er ook altijd heel veel op je bordje ligt? Heb jij het gevoel alles in de hand te willen houden maar voel je je ondertussen altijd onrustig en lukt het je maar niet om vertrouwen te hebben? In situaties… in mensen.. in jezelf?

Dan is deze Inner Trip de volgende stap voor jou om te zetten.

 

Programma ochtend:

De ochtend is gericht op het uitzoeken waarom het verdriet zo groot is. Wat maakt dat je het niet goed een plekje kunt geven en waardoor heeft het zoveel effect op je leven. Aan de hand van oefeningen, opdrachten en gesprek ga je hier mee aan de slag.

De uitkomst van je opdrachten neem je mee je healingsessie in zodat jij en wij daar op af kunnen stemmen en je heel gericht kunt helen.

 

Programma middag:

In de middag staat er een healing sessie op de planning waardoor je op energetisch niveau met je emotionele ballast aan de slag gaat.

Je ligt op een matras met een dekentje over je heen. Er zijn oogmaskers aanwezig zodat je je ogen kunt bedekken. Je kunt zelf een kussen meenemen als je graag ergens op ligt met je hoofd.

De andere deelnemers liggen in dezelfde ruimte ook op een matrasje. Er is genoeg ruimte tussen de deelnemers, zodat je echt in je eigen persoonlijke ruimte je eigen reis kan maken.

Wij zullen je begeleiden tijdens de sessie door je te magnetiseren, helpen je energie te laten stromen d.m.v. handposities, door salie te branden waar nodig, door je een knuffel te geven als je daar behoefte aan hebt enz. Als je liever niet aangeraakt wilt worden dan kan je dat van tevoren aangeven. De sessie wordt op jou afgestemd zodat je zo optimaal mogelijk kunt reizen, ondanks dat de sessie in een groep plaatsvindt.

 

Voor de sessie zullen we als groep even kort verbinden en na de sessie zullen we ook gezamenlijk afsluiten. Ook is er de gelegenheid om, als je dat wilt, je ervaringen te delen.

De Healingsessie duurt 1.5 uur

 

Lunch

De dag is inclusief drinken en lekkers en een voedzame licht verteerbare lunch. (Di)eetwensen kan je na je aanmelding via mail aan ons doorgeven zodat onze kok daar rekening mee kan houden.

 

Aanmelden kan via deze link

 

Heb je eerst nog een vraag? Stuur dan je mail naar: Jolanda@jo-la.nl

 

 

Begeleiders:

Jolanda & Glenn

 

Glenn Rekers

Gegevens

Datum:
11 11 juni 2024
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€85
Evenement Categorie:

Organisator

Jolanda & Glenn

Locatie

Eesveen
De Wulpen 12
Eesveen, 8347 HL Nederland
+ Google Maps